Zajedno s Ozilom

Zbog incidenta Sead Kolašinac odstranjen iz tima za duel s Newcastleom!

Edmir Škorić

Kako je objavio novinar Sam Dean, Kolašinac nije u timu Arsenala koji počinje novu sezonu u engleskoj Premier ligi.

Odluka Unaija Emeryja i kluba je da Kolašinca zajedno sa Mesutom Ozilom udalji od ekipe za prvo kolo zbog incidenta koji policija još uvijek istražuje

Njih dvojica propustili su i posljednje pripremne mečeve zbog dešavanja u Londonu.

Kao što je svima poznato dvojica razbojnika pokušali su opljačkati Ozila i Kolašinca i ukrasti automobil njemačkog igrača. No, Kolašinac se odlučio obračunati s njima iako su bili naoružani noževima.

Navijači Arsenala su tada Kolašinca proglasili herojem, ali naš reprezentativac neće biti u kadru za meč s Newcastleom na St. James Parku koji se igra u nedjelju od 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.