Navijači Arsenala u nevjerici: Zaista smo ga prodali za tu cifru?
(Foto: EPA)

Iwobi otišao za 35 miliona funti

Navijači Arsenala u nevjerici: Zaista smo ga prodali za tu cifru?

M. Šljivak
Teme:

Arsenal je veoma dobro okončao ljetni prelazni rok.

Nakon što su ranije doveli Nicolasa Pepea i Danija Ceballosa, jučer su posljednjeg dana prelaznog roka doveli Kierana Tierneyja i Davida Luiza.

Imali su Topnici i sjajnu prodaju. Prodali su Alexa Iwobija Evertonu za 35 miliona funti, a navijači londonskog tima su u nevjerici da je napravljen tako dobar posao:

"Čekajte, Arsenal je zaista uzeo 35 mliona za Iwobija? Sjajan prelazni rok, opljačkali su Everton", jedan je od komentara, dok drugi dodaje:

"Iwobi je najbolji posao još od dogovora sa Realom oko Anelke 2001. godine".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iwobi je kompletnu karijeru proveo u Arsenalu, ali mu menadžeri u prvom timu nisu previše vjerovali i rijetko je igrao utakmice od prve minute.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edinho
Samo da pozdravim najveceg navijaca Arsenala GAZIJU(CMARA)
0 4
yossarian
Ne možeš nekoga nazvati klošarima i očekivati pozitivne reakcije. Evo ti jedna priča o istinskom navijaču Arsenala, pa razmisli koga nazivaš klošarem. Dakle, oca tog navijača su četnici pretukli na smrt u Keratermu 1992. Neka humanitarna organizacija prebacila ga je sa porodicom u London, i to sjeverni. Dječak je odrastao u Londonu i postao vatreni navijač Arsenala. Kulturan, obrazovan, nevjerovatno pametan, pošten, vratio se u Bosnu i ima zavidnu znanstvenu karijeru. Klošar, gazija? Imaš problem, trebaš sagledati svoje ponašanje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi