Kraljevi ne štede novac

Real Madrid poslao ponudu za Neymara, a on dao jasan odgovor

Endin Čaušević

Španski mediji prenose da je Real Madrid svim silama krenuo po Neymara.

Brazilac nije zadovoljan u PSG-u i već nekoliko sedmica se špekuliše da želi napustiti ovaj klub i vratiti se u Barcelonu. No, u borbu za njega uključio se i Real Madrid, a Florentino Perez ne štedi novac samo kako bi porazio Barcelonu.

Katalonski Sport objavio je danas da je Real Madrid poslao i zvaničnu ponudu za Neymara tešku 200 miliona eura. Perez vjeruje da bi Neymar bio ogromno pojačanje za Real Madrid i čak je spreman da ga učini najplaćenijim igračem na svijetu.

Međutim, predsjedniku kraljevskog kluba ne ide u prilog što je Neymar jasno rekao da se želi vratiti u Barcelonu. Brazilac se pokajao što je uopšte otišao iz katalonskog kluba i spreman je na sve samo da bi se vratio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako će mu Real sigurno ponuditi više novca nego Barcelona on je jasno poručio čelnicima PSG-a da u obzir dolazi samo ponuda katalonskog klub i da ga druge ponude u ovom trenutku ne zanimaju.

Jasno je da Real ima dosta jače adute u pregovorima jer mogu platiti 200 miliona eura ili 100 miliona eura, te za Pariz poslati Balea ili Jamesa Rodrigueza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.