(Foto: EPA)

Jasan je bio

Paul Pogba konačno govorio o transferu iz Manchestera

Midhat Šljivak

Paul Pogba je danas odigrao veoma dobar meč za Manchester United u pobjedi nad Chelseajem od 4:0.

Sjajni francuski veznjak je upisao dvije asistencije za Marcusa Rashforda i Daniela Jamesa, te je tako potvrdio da se nalazi u zaista dobroj formi.

Nakon utakmice engleske novinare je zanimala njegova budućnost. Francuz se odavno povezuje sa prelaskom u Real Madrid, a Pogba je na pitanje imao spreman odgovor.

"Svašta se priča, a sve uvijek ostane pod upitnikom. Ja sam u Manchesteru, odlično se zabavljam sa mojim saigraima i želim pobjeđivati", kratko je rekao Pogba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real Madrid je odavno zainteresovan za dovođenje francuskog veznjaka. Bio je određenih kontakata između klubova, ali nikakav dogovor nije postignut.

Pogba je jako dobro krenuo u novu sezonu i sigurno da će mu cijena sve više rasti ako nastavi sa ovakvim partijama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.