Postoje velike šanse da ćemo sjajnog košarkaša ipak vidjeti u Kini

Nada još uvijek tinja

Miloš Teodosić putuje u Kinu?

Emir Dindić

Postoji još uvijek velika šansa da se sjajni playmaker oporavi do početka Svjetskog prvenstva.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije rekao je da i dalje postoji šansa da Miloš Teodosić zaigra na Svjetskom prvenstvu.

Teodosić je obnovio povredu stopala na prijateljskoj utakmici protiv Litvanije, dok se čini da pored toga povrijedio i tetivu, pa se problem čini mnogo većim nego što je to izgledalo u prvi mah. Odmah su počele kružiti glasine da će Teodosić provesti neko vrijeme van parketa, dok su neki predviđali da će propustiti i  Svjetsko prvenstvo.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević demantovao je te navode.

"Miloš još uvijek nije otpisan, pratićemo ga kako bi procijenili može li da izdrži nastup na Svjetskom prvenstvu. Ako ne biće to veliki udarac za nas", rekao je Đorđević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.