Miloš Teodosić propušta Svjetsko prvenstvo!

Problemi za Orlove

Miloš Teodosić propušta Svjetsko prvenstvo!

E. Škorić

Miloš Teodosić je rano izašao iz igre nakon što je povrijedio stopalo u meču Srbije i Litvanije, a ispostavit će se da je riječ o povredi zbog koije propušta Mundobasket.

Teodosić je odmah otišao u bolnicu da snimi stopalo, a njegov tim je sa 72:68 savladao Litvaniju u pripremi za Mundobasket. Sada je rezultat otišao skroz u drugi plan.

"Miloš je osjetio problem u stopalu. Nadam se da nije ništa strašno, ali ne mogu da kažem da sam miran, sigurno da sam zabrinut", rekao je Đorđević novinarima nakon utakmice sa Litvanijom u Beogradu.

Naravno, ne treba ni napominjati važnost Teodosića u timu Srbije, pa je povreda itekako zabrinula sve, posebno selektora Đorđevića.

I s pravom, pošto je stigla potvrda da Teodosić ne može igrati na Svjetskom prvesntvu. 

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Nakon što je bio u NBA- ligi i igrao za Los Angeles Clipperse, Teodosić se vratio u Evropu pridruživši Virtus Bologni. Nadao se i nastupu na najvećoj smotri košarkaških reprezentacija, ali današnji nalazi su pokazali da će morati mirovati bar nekoliko sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi