BATE na kraju prošao

Baha o borbenosti igrača FK Sarajevo: "Čime su me gađali u Zenici..."

Admin Čaušević

FK Sarajevo je u 180 minuta igre bilo potpuno ravnopravan protivnik protiv BATE-a, ali je na kraju play-off Evropske lige izborio prvak Bjelorusije. 

Izabranici Husrefa Musemića su na Borisov Areni odigrali veoma disciplinovan i borben meč što nije promaklo bjeloruskim novinarima.

Na press-konferenciji poslije utakmice jedno od pitanja upućenih treneru BATE-a Alyaksey Baha se odnosilo i na borbenost igrača FK Sarajevo.

"Nakon što su me u Zenici gađali upaljačima nisam iznenađen. Ako tako navijači navijaju za njih, onda su igrači jednostavno dužni da se bore", rekao je Baha.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Podsjetimo, nakon utakmice na Bilinom polju Baha je kazao kako je dobio dvije baklje na poklon te ih je sa sobom ponio u Bjelorusiju.

BATE je izbacio Sarajevo sa ukupnih 2:1, a naredni protivnik prvaka Bjelorusije u play-offu za Evropsku ligu bit će Astana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.