Jasno je odgovorio

Valverde na press konferenciji nije mogao izbjeći pitanje oko Neymara

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra počinju novu sezonu gostujućom utakmicom protiv Athletic Bilbaoa u okviru prvog kola španske La Lige.

Barcelona će braniti titulu prvaka Španije, a već u prvom kolu katalonski klub ide na neugodno gostovanje u Bilbao. Da stvari budu gore Ernesto Valverde neće u ovom meču računati na Lionela Messija koji je povrijeđen.

Pred sutrašnji meč na Camp Nou je održana press konferencija, a u centru pažnje bio je Neymar. Valverde jednostavno nije mogao izbjeći pitanje za brazilskog igrača koji se povezuje s povratkom u katalonski klub.

Međutim, Valverde je jasno poručio da ne želi govoriti o fudbalerima koji nastupaju za neke druge klubove.

"Nisam uključen u te stvari i fokusiran sam na treniranje ekipe. Nemam vremena da razmišljam o igračima drugih klubova. Pošutujemo igrače koji igraju za druge klubove, on pripada PSG-u i to je to. Nemam šta da kažem na tu temu", rekao je Valvede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.