Suarez: Niko me nije razočarao kao Valverde, nije me ni nazvao na kraju da nešto kaže

Napustio Barcelonu

Suarez: Niko me nije razočarao kao Valverde, nije me ni nazvao na kraju da nešto kaže

E. Čaušević

Denis Suarez ovog ljeta je napustio Barcelonu i karijeru će nastaviti u dresu Celte iz Viga.

Suarez se prošle godine nije naigrao u katalonskom klubu u prvom dijelu sezone, ali ni u drugom kada je bio na posudbi u Arsenalu. Barca je učinila sve da ga se riješi ovog ljeta i uspjeli su ga prodati Celti za 12 miliona eura.

Ovaj 25-godišnji vezni igrač je ponikao u Celti, a prošao je i omladinske kategorije Manchester Cityja i Barcelone. Barca ga je u dva navrata vraćala u svoj tim, ali nije dobio pravu šansu da se dokaže.

Suarez je također jedva čekao da napusti Barcelonu jer se nije osjećao baš najbolje na ovom klubu. Također, otkrio je da nije bio u najboljim odnosima s trenerom Ernestom Valverdeom koji ga je razočarao na kraju.

"Nisam razgovarao dugo s njim. Nije uopšte bilo kontakta s njegove strane. Nije mi rekao ni zbogom ili sretno u novom klubu. Apsolutno ništa", rekao je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Suarez napustio barcelonu a na fotografiji u fokusu drugi suarez,e boze svasta
6 0
red devil mo
Nek ste vi stavili sliku dva Suareza. Pravo se ofirate.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi