Bjelica mijenja tim

Kladioničari trebaju biti oprezni pred večerašnji meč Dinama

Edmir Škorić

Dinamo večeras gostuje Interu u Zaprešiću, ali taj meč nije toliko ni važan za Nenada Bjelicu.

Nakon velike pobjede u Budimpešti nad Ferencvarošom i plasmana u play-off Lige prvaka, Dinamu slijedi prvenstveni duel s Interom, a onda novi okršaj u Evropi i to u play-offu Lige prvaka protiv Rosenborga.

Modrima je prioritet sada da se plasiraju u grupnu fazu i da zarade bogatstvo, pa će večerašnji meč s Interom biti manje važan.

Stoga je trener Nenad Bjelica odlučio da promijeni skoro kompletnu ekipu u odnosu na onu koja je igrala u Mađarskoj.

Zagorac bi mogao biti na golu, a igrat će i Pinto, Lešković, Theophile, Moubandje, Majer, Šitum, Kadzior, Gojak, Gavranović. Pitanje je hoće li na krilo ići Atiemwen ili Marin.

Dinamo ima 10 bodova nakon četiri uvodna kola Prve lige HNL i na vrhu je tabele, dok je Inter pretposljednji s dva osvojena boda.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oni koji planiraju danas uplatiti tiket i odigrati meč Inter - Dinamo, trebaju da budu oprezni. 

A kakve su kvote za ovaj meč? Možete ih pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.