Igračima Dinama po 100 hiljada eura ako uđu u Ligu prvaka

Bogate premije

Igračima Dinama po 100 hiljada eura ako uđu u Ligu prvaka

S. Grebović

Zagrebački Dinamo je u utorak veče pobjedom od 4:0 u Budimpešti sebi trasirao put u play off Lige prvaka gdje će igrati sa Rosenborgom.

Eventualni uspjeh u dvomeču sa prvakom Norveške će igrači Dinama itekako osjetiti. Čelnici hrvatskog šampiona će svakog od pojedinaca nagraditi sa vrtoglavih 100 hiljada eura.

Modri su plasmanom u playoff zaradili sigurnih osam miliona eura, dok će eventualnim ulaskom u grupe Lige prvaka inkasirati 15,2 miliona evropskih novčanica.

Igrači koji su igrali najviše utakmica u pretkolima Lige prvaka, poput golmana Livakovića, zatim Ademija , Stojanovića, Perića i Oršića dobit će 100.000 eura bruto premija ako izbace Rosenborg.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Naravno da će bogato biti i nagrađene i druge važne karike Dinama poput Brune Petkovića, Izeta Hajrovića, Danija Olma, Nikole More, Amera Gojaka, Marina Leovca, Marka Leškovića, Emira Dilavera... Dakle, gledat će se broj nastupa i minuta u europskim utakmicama na putu prema najjačem klupskom takmičenju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Gospotski nema šta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi