Zabio u trijumfu nad Rudarom

Jazvin: Planirao sam lob, borit ćemo se za prvo mjesto

Admin Čaušević

Zvijezda je u drugom kolu Prve lige FBiH ostvarila veoma važnu pobjedu u gostima. 

Na uvijek neugodnom gostovanju u Kaknju ekipa iz Gradačca je s 0:2 pobijedila Rudar, a jedan od strijelaca bio je i Salko Jazvin.

Napadač je zabio drugi gol na meču u 84. minuti nakon lijepog lob udarca, a poslije susreta je istakao da je njegov tim zasluženo slavio.

"Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolja ekipa tokom cijele utakmice, čestitam svojim saigračima na velikoj borbi i zalaganju", kazao je Jazvin.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nakon jednog promašaja sam se nadao novoj prilici koja je hvala Bogu došla, planirao sam lob i drago mi je zbog postignutog gola", rekao je Jazvin dodavši da je realno očekivati od Zvijezde da se bori za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.