(Foto: EPA)

Ne ide ga

Mandžukiću propao još jedan transfer

Midhat Šljivak

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić će barem za sada ostati igrač Juventusa.

Iskusni 33-godišnji napadač povezivao se sa prelaskom u redove minhenskog Bayerna, ali od transfera iz Torina u Minhen neće biti ništa.

Rukovodstvo Bayerna je odlučilo da ne potpiše ugovor sa hrvatskim fudbalerom. Neće biti zvanične ponude za njega i on će barem za sada ostati igrač Juventusa.

Tako je Mandžukiću propao još jedan transfer. Prethodno je pregovarao i sa Manchester Unitedom, ali su i čelnici Crvenih đavola odlučili da odustanu od njega.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, moglo bi se desiti da iskusni fudbaler do kraja prelaznog roka napravi transfer, a interes za njega pokazuje Borussia iz Dortmunda.

Mandžukić je već četiri godine član Stare dame iz Torina, a u 162 utakmice je postigao 44 gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.