Bayern za "siću" doveo veliko pojačanje za budućnost

Mladi igrač od kojeg se može puno očekivati

Bayern za "siću" doveo veliko pojačanje za budućnost · Zvanično

E. Škorić

Bayern je danas potvrdio saradnju sa mladim igračem Borussije Moenchengladbach Michaelom Cuisanceom.

Francuski mladi reprezentativac koji ima 20 godina potpisao je petogodišnji ugovor s Bavarcima.

Izabran je za najboljeg igrača Borussije u prošloj sezoni i to dovoljno govori o kakvom potencijalu se radi.

"Znam koliko je ovo veliki korak za mene, ali osjećam se spremno i ponosan sam što ću u budućnosti predstavljati Bayern", rekao je Cuisance.

Radi se o ljevaku koji ima izuzetne tehničke sposobnosti, dobar je dribler i igra uglavnom na poziciji centralnog veznog.

Njegov dolazak Bayern je platio 10 miliona eura. Njemački prvak je prije njega ovog ljeta doveo Lucasa Hernandeza, Benjamina Pavarda, Ivana Perišića, Janna-Fietea Arpa, a očekuje se uskoro da potpiše ugovor i Philippe Coutinho.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nije isključeno da se u klub u narednom periodu vrati iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić, s obzirom da se trenutno vode pregovori.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi