Mustafi je na izlaznim vratima londonskog kluba

Rimski klub se želi pojačati u odbrani

Roma kreće po igrača Arsenala kojeg navijači bukvalno ne podnose

S. Pašalić

Prema navodima italijanskih i engleskih medija, Roma je zainteresovana da dovede defanzivca Arsenala, Skhodrana Mustafija.

Vučica je u potrazi za pojačanjem u odbrani, a stoper Topnika je čini se na radaru rimskog kluba. Arsenal je otvoren za pronalazak kupca za Mustafija nakon dolaska Davida Luiza u ovaj klub.

Roma je spremna dovesti Nijemca na posudbu uz opciju otkupa na kraju sezone, a Arsenal bi navodno bio zadovoljan da ta cifra bude negdje između 20 i 25 miliona eura.

Mustafi je 2016. godine stigao iz Valencije u Arsenal za čak 41 milion eura, a prošle sezone je odigrao 40 utakmica i postigao je 3 gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, navijači londonskog kluba su jako nezadovoljni sa igrama koje je pružao 27-godišnjak pa je nekoliko puta tokom sezone bio na njihovoj meti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.