Sokratisova izjava bi mogla dobro "naoštriti" Liverpoolov napad

Bolje da ništa nije ni rekao

Sokratisova izjava bi mogla dobro "naoštriti" Liverpoolov napad

E. Škorić

Defanzivac Arsenala Sokratis Papastathopoulos vjeruje da će Liverpool biti lakši protivnik nego što je bio Burnley prošlog vikenda.

Arsenal je pobijedio Burnley s 2:1 i dosta se namučio, a Sokratis smatra da će, na neki način, lakše biti igrati na Anfieldu u narednom kolu protiv Liverpoola.

Prošli put je Arsenal primio peticu od strašnog napada Liverpoola, no Grk svejedno smatra da je lakše zaustaviti Salaha, Firmina i Manea nego Barnesa i Wooda.

"To je drugačija igra. Možda je to lakše jer se ne moraš puno boriti, ali oni također igraju nogomet. Ako imaju dobar dan, a vi loš, onda je teško. Ipak, znamo da je teško i poštujemo Liverpool, ali mislim da je najbolje da igramo naš stil. Možda će biti lakše protiv Liverpoola nego Burnleyja", kazao je Sokratis, pa je dodao:

"Moramo da igramo svoju igru, a mislim da ovaj put neće biti kao prošli, kad su nam dali pet golova".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra da je lako igrati u tandemu s Davidom Luizom u odbrani.

"Kad sam bio u Dortmundu, igrao sam s Hummelsom, koji ima isti stil kao i David. Tada sam imao dobru komunikaciju i dobro partnerstvo s Hummelsom, a sada se također dobro uklapamo ja i Luiz. Imao je protiv Burnleyja prvi meč i bilo je važno da krene s pobjedom", dodao je Sokratis.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GaazziiJAAA
Samk nastavite sa vasim PROVJERENIM STILOM, i bit cete 6 pa DOLE..sretno majstore sa PROVJERENIM STILOM..
6 0
Mele
Stvarno je mrak ovaj Gazijaaaaa... bas voli Arsenal, ove godine ce se Arsenal boriti za prva 3 mjesta, ko hoce da se opkladi u to ??? City, Liverpool i oni bice u top 3.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi