Povreda lakše prirode

Dobre vijesti za Sarajevo: Šerbečić će biti spreman za Velež

Povreda koju je Besim Šerbečić zadobio u meču s Radnikom, srećom po Sarajevo, samo je lakše prirode.

Mladi reprezentativac BiH je u minulom kolu svojim golom donio Sarajevu tri boda protiv Radnika, no pred sami kraj utakmice osjetio je bolove u predjelu natkoljenice i na koncu zatražio izmjenu.

Izazvalo je to, naravno, veliku zabrinutost u taboru aktuelnog prvaka, a ultrazvučni pregledi kojima je Šerbečić danas podvrgnut pokazali su da povreda nije ozbiljnije prirode. Laknulo je i treneru Husrefu Musemiću koji će tako moći računati na usluge ovog fudbalera u narednom kolu kada na Koševu gostuje mostarski Velež. 

Otkako je došao u Sarajevo, Šerbečić je neizostavan u prvoj postavi i svojim sjajnim igrama je pridobio i simpatije navijača, pa stoga i ne čudi što je vladala velika bojazan za njegovo zdravstveno stanje.

Podsjetimo, za Sarajevo nastupa kao posuđen igrač norveškog Rosenborga. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.