Potvrđeni termini odigravanja utakmica Široki - Sarajevo i Zrinjski - Zvijezda 09

Zaostali mečevi 4. kola Premijer lige

Potvrđeni termini odigravanja utakmica Široki - Sarajevo i Zrinjski - Zvijezda 09

E. Čaušević

Pred fudbalerima Širokog Brijega nalazi se nekoliko "paklenih" dana kada je u pitanju Premijer liga BiH.

Naime, klub s Pecare će u samo nekoliko dana odigrati dva velika derbija protiv sarajevskih ekipa Željezničara i Sarajeva. Već u subotu Široki će pred svojim navijačima ugostiti Želju u meču šestog kola, a utakmica se igra od 20 sati.

Nakon okršaja sa Željom ekipu Širokog Brijega očekuje zaostali meč četvrtog kola protiv Sarajeva. Na današnjoj telefonskoj sjednici Takmičarske komisije NSBiH odlučeno je da se ovaj meč igra naredne srijede.

Iz Širokog Brijega su potvrdili da će Sarajevo gostovati na stadionu Pecara 28. avgusta, a utakmica meč će se igrati od 20 sati. Ovaj raspored "paklen" je i za Sarajevo jer ih samo nekoliko dana kasnije očekuje okršaj protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, potvrđeno je da će se naredne srijede igrati i drugi zaostali meč 4. kola Premijer lige, a u Mostaru se od 19 sati sastaju Zrinjski i Zvijezda 09.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fmi89151
Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah mi je kući ponuđeno najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu vjerovati koliko je lako jednom probati. ------->>>> WebJob33.Com
0 1
Rus
Nogometni savez opet stima pitarima. Da ih zeljo izmori pa ce kao onda biti lakse pitarima. Garantujem bar dvojica ce dobiti treci zuti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi