Nepromišljen potez

Bauštelac je trebao dobro razmisliti prije poteza prema Neymaru, sada mu se 'smiješi' otkaz

Neymar je u PSG-u postao jedna od najomraženijih ličnosti, a jasno je i zašto.

Brazilac nakon samo dvije godine provedene u klubu želi povratak u Barcelonu, a to je razljutilo sve one koji navijaju ili imaju bilo kakve veze sa klubom u kojem trenutno igra.

Mnogi su se odvažili u javnom kritikovanju Neymara, a jedan od njih je i radnik na gradilištu kod ulaza u kamp prvaka Francuske. On je, vidjevši Neymara da dolazi u Trening kamp, povikao 'Neymaru, plaćeniče!", a Brazilac je prošao pored njega u zatamljenom automobilu.

Zaštitari su pokušali reagovati i ušutkati pomenutog radnika, ali on se na to nije obazirao pa je nastavio vrijeđati zvijezu PSG-a.

Da je bio pametniji trebao je sve prešutjeti jer ako se Neymar namerači, mogao bi vrlo brzo ostati bez posla.

Bilo kako bilo, Neymar se i danas povezuje sa odlaskom iz kluba, a Real Madrid, Juventus i Barcelona su glavne opcije.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Do kraja prelaznog roka je svega još nekoliko dana i bit će vrlo zanimljivo vidjeti šta će se dogoditi po ovom pitanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.