Zeničani se spremaju za naredno kolo Premijer lige, gdje protiv Tuzla Citiya žele ostvariti prvu pobjedu sezone na domaćem terenu

Zeničani trenirali na Bilinom polju

NK Čelik u sjajnoj atmosferi i najjačem sastavu očekuje duel protiv FK Tuzla City

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili još jedan trening na Bilinom polju u sklopu priprema za naredno kolo Premijer lige, gdje će u subotu u Zenici dočekati tim Tuzla Citiya.

Zeničani su nakon pet odigranih kola na petoj poziciji s osam osvojenih bodova, a meč protiv narednog protivnika veoma je bitan za nastavak prvenstva, odnosno da se crno-crveni učvrste u gornjem dijelu tabele.

Izabranici Hasana Ozera u subotu će iz trećeg pokušaja ove sezone pokušati da postignu prvi gol, ali i da ubilježe prvu pobjedu na domaćem terenu. Kada je u pitanju igrački kadar, stručni štab za naredni meč može računati na sve raspoložive snage.

U odnosu na prošlu utakmicu u subotu se očekuje da od prve minute u ekipi budu Ljubiša Pecelj, te Vladimir Grahovac, dok prema najavama neće biti više izmjena u početnom sastavu.

U prošloj sezoni Čelik i Tuzla City odigrali su tri utakmice i zanimljivo sva tri meča su završena rezultatom 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.