Zanimljiv izbor Francuza

Griezmann proslavom gola pokušao imitirati LeBrona Jamesa

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann sinoć je odigrao odličan meč u pobjedi Barcelone protiv Betisa sa 5:2.

Katalonski klub je došao do prve pobjede u novoj sezoni, a jedan od najboljih na terenu bio je Griezmann koji je postigao dva gola i navijačima Barcelone se predstavio u sjajnom izdanju.

Posebno impresivan bio je drugi gol kada je Griezmann spektakularno zatresao mrežu Betisa sa vrha kaznenog prostora za 2:1 i preokret Barcelone.

Nakon gola Griezmann je imao i zanimljivu proslavu gola kada je bacio konfete u zrak. Nakon meča otkrio je da je imitirao LeBrona Jamesa koji je nešto slično radio pred početak svake NBA utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"O takvoj proslavi sam dugo razmišljao. Pokušao sam imitirati ono što radi LeBron James i nadam se da sam uspio barem malo u tome", rekao je Griezmann nakon meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.