Griezmann postigao fantastičan gol, pa poručio: "To sam vidio od Messija na treningu"

Barca savladala Betis

Griezmann postigao fantastičan gol, pa poručio: "To sam vidio od Messija na treningu"

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć na svom terenu savladala Betis sa 5:2 u drugom kolu španske La Lige.

Nakon neočekivanog poraza u prvom kolu od Bilbaa igrači Barcelone su sinoć uspjeli da pruže dosta bolju predstavu i savladaju Betis. Iako su gosti poveli sa 1:0 na kraju je Barca došla do preokreta i slavila sa 5:2.

Odličan meč odigrao je Antoine Griezmann koji je debitovao na Camp Nou sa dva gola. Griezmann je posebno oduševio majstorskim golom za 2:1 kada je s vrha kaznenog prostora savladao protivničkog golmana.

Francuski napadač poručio je da obično ne izvodi takve udarce, ali da je to vidio od Lionela Messija na treningu i da je odlučio pokušati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Drugi gol? Messi je tako zabio na treningu i odlučio sam da pokušam da ga imitiram i uspjelo mi je. Sretan sam što smo pobijedili jer je cijeli tim htio da pokaže kvalitet nakon lošeg izdanja u prvom kolu. Napravili smo iskorak i sve ovo je rezultat timske igre", poručio je Griezmann.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@dn@n
Uvlači se Messiu u guzicu. Cigani
9 0
payron
jebo ti messi mater i ti njemu govna jedna cifutska
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi