Gest navijača NK Čelik za pohvalu

Robijaši odbili prijedlog da im ulaznice budu duplo jeftinije!

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

NK Čelik polako staje na noge, a na tribinama Bilnog polja opet vlada odlična atmosfera baš kao nekada.

Zenički premijerligaš je jedan od najgledanijih timova ove sezone što znači da Uprava na čelu s Aydinom Olgunom radi odličan posao.

Iz Čelika su saopštili da je prije dvije sedmice održan sastanak između klupskog rukovodstva i predstavnika Robijaša te su navjerniji navijači Crno-crvenih odbili duplo jeftinije ulaznice za domaće mečeve.

"Prije dvije sedmice naši navijači Robijaši sastali su se sa Upravom NK Čelik i tom prilikom se Uprava kluba zahvalila navijačima na maksimalnoj podršci koju daju klubu. Tom prilikom je Uprava dala prijedlog da ulaznice za južnu tribinu Bilinog polja budu jeftinije za 50% što Robijaši nisu prihvatili, naglašavajući da je njihov cilj da budi korisni klubu i da budu uz svoj klub i ako je potrebno i da poskupe karte za 50%", saopštili su iz Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Njihov postupak nas je učinio veoma ponosnim i želim da se ponovo zahvalim najboljim navijačima ove zemlje", izjavio je predsjednik NK Čelik Aydin Olgun.

Interesantno u dosadašnja tri domaća susreta ove sezone Čelik je još uvijek bez pobjede i postignutog gola, ali su Robijaši svejedno bili 12. igrač Zeničana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.