Šuker i Olgun posjetili prostor na kojem bi se trebala izgraditi Akademija NK Čelik

Predsjednik HNS-a obećao pomoć

Šuker i Olgun posjetili prostor na kojem bi se trebala izgraditi Akademija NK Čelik

E. Škorić

Predsjednik HNS-a Davor Šuker jučer je doputovao u Zenicu.

Šuker je najprije gledao susret Čelika i Tuzla Cityja na Bilinom polju u društvu Elvedina Begića, Azmira Husića i predsjednika Čelika Aydina Olguna, a danas je nekada slavni hrvatski napadač upravo s Olgunom posjetio prostor na kojem bi se trebala u budućnosti izgraditi Akademija NK Čelik.

Olgun je Šukeru objasnio projekat, a prvi čovjek HNS-a obećao je uključiti se u projekat i izrazio je želju da pomogne u izgradnji Akademije.

Također, u najavi je saradnja Šukera i Olguna, čije prijateljstvo datira još od ranije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ne tako davno i Šuker je bio u ulozi domaćina glavnom investitoru Čelika, tačnije u novembru 2018. godine kada je u društvu Olguna pratio utakmicu između Hrvatske i Španije na Maksimiru.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Bit ce nesto od Celika u buducnosti. Sretno iz BG.
2 18
dragonBH
sanjat ce sva djeca iz regiona crno-crveni dres :) naprijed Celik ljubavi moja
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi