Argentinac čini se još nije objasnio sinu za koga treba navijati

Sin Lionela Messija je bio u centru pažnje

Betis je poveo, a onda je nastala urnebesna scena na Camp Nou

S. Pašalić

Barcelona je sinoć na Camp Nou u 2. kolu nove sezone La Lige savladala Betis sa 5:2.

Katalonci su nakon poraza na otvaranju prvenstva u gostima kod Athletic Bilbaa tražili pobjedu te su do nje na kraju i došli, ali nije sve išlo po planovima.

Betis je u 15. minuti stigao do vodstva kada je Busquets pogriješio na sredini terena, a igrači kluba iz Seville su se zatim sjurili na gol Barcelone te je na kraju Nabil Fekir postigao gol za 1:0.

Zanimljiv snimak se pojavio koji prikazuje igrače Barcelone za vrijeme kada su gosti stigli do vodstva.

Lionel Messi i Luis Suarez su propustili ovaj meč zbog povrede, ali su bili na tribinama zajedno sa svojim sinovima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon što je Fekir postigao gol za vodstvo Betisa, sin Lionela Messija je počeo slaviti, a Argentinac i Urugvajac su mu na urnebesan način pokušali objasniti da nije vrijeme za slavlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.