Neymarovi lajkovi na Instagramu pokrenuli novu lavinu špekulacija

Da li se vraća u Barcu?

Neymarovi lajkovi na Instagramu pokrenuli novu lavinu špekulacija

E. Čaušević

Antoine Griezmann briljirao je sinoć u pobjedi Barcelone protiv Betisa (5:2) u drugom kolu španske La Lige.

Betis je poveo protiv katalonskog kluba golom Fekira, ali je Barca na kraju došla do preokreta i ubjedljive pobjede. Odličan je bio Griezmann koji se na najbolji način predstavio navijačima Barce, te je s dva gola oduševio sve.

Nakon utakmice Griezmann je objavio fotografiju proslave gola na Instagramu koja se našla u centru pažnje i to zbog Neymara. Naime, Brazilac je lajkao ovu objavu i ponovo pokrenuo lavinu špekulacija da se vraća u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Barcelone ponovo su uvjereni da se Neymar sigurno vraća iz PSG-a jer nije lajkao samo Griezmannovu objavu. Isto je uradio i na objavi Sergi Roberta čime je "raspametio" navijače katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti