Juventus i Barcelona rade na razmjeni dvojice fudbalera

Pregovori se nastavljaju

Juventus i Barcelona rade na razmjeni dvojice fudbalera

Admin Čaušević

U posljednjim danima prijelaznog roka Barcelona i Juventus bi mogli realizovati razmjenu igrača.

Kao glavni akteri se spominju Ivan Rakitić i Emre Can. Da se nešto dešava moglo se naslutiti minulog vikenda. Rakitić nije nastupio protiv Betisa, dok je i Can sa klupe odgledao susret Juventusa i Parme.

Hrvatski veznjak je tako poslije više od dvije godine rezervista bio dva puta u nizu što se na neki način može protumačiti kao i poruka Ernesta Valverdea da traži novi klub.

Prema pisanju Tuttosporta pregovori između dva kluba traju, a ako Cana ne uspiju poslati u Barceloni Bianconeri već pripremaju alternativu. Bivši veznjak Liverpoola se nalazi još na radaru PSG-a i Bayerna.

Can je shvatio da se ne uklapa u taktičke zamisli Maurizija Sarrija zbog čega Fabio Paratici užurbano radi na soluciji koja bi zadovoljila kako igrača tako i klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njemački veznjak je u Torino stigao prošlog ljeta kao slobodan igrač, međutim kako sada stvari stoje njegova avantura na Apeninima neće potrajati.

Prijelazni rok u Španiji i Italiji traje do 2. septembra.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_Hz_1987_FKS_
Jebo vas can ne daj te raketu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi