Marotta je ponovio da Icardi nije u planovima Intera

U Interu su jasni

Marotta uoči utakmice sa Lecceom: Iziritirani smo zbog Icardija i Wande

S. Pašalić

Direktor Intera, Beppe Marotta, izjavio je večeras kako je ovaj klub iziritiran komentarima Wande Nare i upozorio je Maura Icardija da više neće biti dobrodošao.

Inter igra utakmicu prvog kola protiv Leccea, a Mauro Icardi se ne nalazi u konkurenciji za ovaj meč.

Nerazzurri su već nakon završetka prošle sezone rekli Argentincu da nije dio njihovih planova i da neće biti dio ekipe, ali je on do sada odbijao svaku ponudu koja je stigla.

Njegova žena, Wanda Nara, je gostovala sinoć na jednoj televiziji i izjavila kako će Icardi nastaviti da odbija ponude, jer želi ostati u Interu.

"Dočekali smo komentare Wanda Nare s malo iritacije, kako zbog tajminga tako i zbog metode", rekao je Marotta za DAZN prije večerašnje utakmice s Lecceom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Također kategorično mogu poreći da je neko iz kluba rekao Icardiju da ostane u Interu, a posebno ne predsjednik Steven Zhang."

"Strategija koju je Inter preuzeo je precizna i jasno smo je priopćili u pravom roku. Nastavit ćemo ovako do kraja i niko u Interu ne može promijeniti ovaj zajednički pristup koji svi dijele.", rekao je Marotta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.