Važne informacije uoči duela Tuzla Cityja i Slobode

Edmir Škorić

Sedmo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi dva gradska derbija - u Sarajevu će snage odmjeriti FK Željezničar i FK Sarajevo, a u Tuzli FK Tuzla City i FK Sloboda.

Iako će sarajevski derbi biti u fokusu, ništa manje neće biti zanimljivo ni na Tušnju gdje se sastaju gradski rivali, koji ove sezone dobro stoje na tabeli i igraju dopadljiv fudbal.

Sigurno je da nas u subotu od 20:30 sati na tuzlanskom stadionu čeka puno uzbuđenja, kao što je to bilo i u ranijim duelima ovih timova.

Uoči derbija, stižu i važne informacije za sve one koji u subotu odluče da dođu na Tušanj.

- Tribina "Zapad" je isključivo rezervisana za simpatizere FK Tuzla City, a tribina "Sjever" isključivo za simpatizere FK Sloboda.
- Ulaznice će se predovati na ulazu na stadion po cijeni od 10 KM.
- Ulaznice će se moći kupiti isključivo na dan utakmice na ulazu na stadion i to već od 15:00 sati.
- Članovi FK Tuzla City imaju besplatan ulaz i obavezni su da dođu na utakmicu sa klupskim obilježjima odnosno klupskim bojama.
- Ulaz na stadion bit će moguć jedino uz ulaznicu štampanu za ovu utakmicu
- Kapije stadiona bit će otvorene od 17 sati, a zatvorit će se u 20 sati, te se mole svi oni koji žele prisustovati utakmici da dođu na stadion najkasnije 30 minuta prije početka meča.
- Mole se svi oni koj žele prisustvovati ovoj utakmici da se pridržavaju gore navedenih uputa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti