FK Tuzla City zakazao prijateljski meč u Bratuncu

Protiv Bratstva

FK Tuzla City zakazao prijateljski meč u Bratuncu

Fudbaleri Tuzla Cityja se nakon šest odigranih kola nalaze na trećem mjestu premijerligaške tabele.

Izabranici Milenka Bošnjakovića su za vikend remizirali na gostovanju kod Čelika, danas su dobili slobodan dan, a već sutra kreću sa pripremama za nove izazove.

Sutra će biti izvršena analiza meča protiv Čelika i odrađen trening, dok će se potom ekipa Tuzla Cityja zaputiti u Bratunac gdje će u večernjim satima odigrati prijateljski susret protiv tamošnjeg Bratstva.

Riječ je o drugoligašu iz Republike Srpske, a očekuje se da će trener Bošnjaković u ovom meču dati priliku igračima koji nisu igrali na Bilinom polju, te onima koji su imali manju minutažu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Tuzla Cityja navode i da je ovaj meč prilika da stručni štab otkloni određene dileme pred gradski derbi sa Slobodom.

Podsjetimo, Tuzla City će u subotu ugostiti Slobodu u meču 7. kola PL BiH.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi