Za Ligu prvaka

Amer Gojak otkrio kome posvećuje gol

Edmir Škorić

Dinamo je, zahvaljujući pogotku Amera Gojaka, večeras osigurao mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka.

Modri su u Norveškoj odigrali 1:1 protiv Rosenborga i to je, uz onih 2:0 na Maksimiru, bilo dovoljno za veliko slavlje.

Juank je bio bh. reprezentativac Amer Gojak, koji je eurogolom uništio sve nade Norvežanima, a otkrio je i kome je posvetio gol.

"Pritisak je bio velik. Drago mi je da sam zabio gol, ali to je plod cijele ekipe. Pogodak posvećujem djedu", zaključuje Gojak i dodaje:

"Teška utakmica. Svi smo ovo zaslužili, svi dišemo kao jedan i sav trud se isplatio. Na odlasku sam rekao da ćemo donijeti Ligu prvaka i obećavam da ćemo biti dobri u Ligi prvaka".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Golman Dominik Livaković je sretan zbog novog uspjeha Dinama.

"Nismo dobro ušli u utakmicu kao što znamo. Na poluvremenu se trener malo ljutio na nas pa smo bolje odigrali u drugom dijelu i ostvarili veliki uspjeh".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.