Imena protivnika još uvijek se ne znaju

Zrinjski tokom reprezentativne pauze na pripremama u Livnu

Nogometaši HŠK Zrinjski su unatoč ispadanju iz Evrope i dalje u ubitačnom ritmu utakmica srijeda-subota.


Naime, mostarski tim danas igra zaostalu utakmicu 4. kola protiv Zvijezde 09 a već za vikend gostuju u Doboju kod Kaknja gdje će ih dočekati tamošnja Mladost.

"Nakon ove dvije utakmice igrači će dobiti nekoliko slobodnih dana da se resetiraju, odmore od nogometa i svega te da uhvate novi zalet za nastavak prvenstva" - kazao je trener Zrinjskog Hari Vukas.

Kako SportSport.ba saznaje Plemići će reprezentativnu pauzu iskoristiti za odlazak u Livno gdje će na mini pripremama puniti baterije za nastavak Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će vjerovatno u Livnu odigrati i jednu prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti poznat naknadno.

Inače, pripreme za start sezone u ovom gradu je obavio i jedan od glavnih konkurenata Zrinjskog u borbi za vrh, sarajevski Željezničar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.