Miljan Govedarica: Sve osim trijumfa protiv Zvijezde 09 za nas je neuspjeh
Sjajni Govedarica je potpuno opravdao povjerenje trenera Harija Vukasa

Krilo Plemića pred zaostali susret 4. kola PL protiv Zvijezde 09

Miljan Govedarica: Sve osim trijumfa protiv Zvijezde 09 za nas je neuspjeh

Miljan Govedarica koji je u HŠK Zrinjski početkom ove sezone došao iz Zvijezde 09 pokazao se kao pun pogodak uprave mostarskog kluba. 

Sjajni krilni napadač u velikoj formi igra od samog početka sezone i daleko je, barem zasada, najveće pojačanje za tim mostarskog Zrinjskog u ovoj sezoni.

Sjajnu formu pokazao je Govedarica i protiv banjalučkog Borca kojeg je Zrinjski u subotnjoj utakmici potpuno deklasirao u drugom poluvremenu. Slijedeća utakmica viceprvake čeka već u srijedu, zaostala utakmica 4. kola protiv Zvijezde 09 igrat će se u 19h na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Miljan Govedarica pred sraz s njegovim bivšim timom kaže slijedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pobjeda protiv Borca puno nam je značila" - počinje krilo Plemića i dodaje: -"stvorio se bio određen pritisak nakon nešto lošijeg starta i sigurno je da se s tom pobjedom i tri boda puno lakše diše. Napunili smo se samopouzdanjem što će se sigurno vidjeti i na predstojećoj utakmici protiv Zvijezde 09 a ja mogu da kažem da će nam u tom susretu sve osim pobjede biti neuspjeh. Vjerujem da utakmica neće biti lagana no ako mi ponovimo naše izdanje iz drugog poluvremena protiv Borca mislim da pobjeda neće doći u pitanje" - rekao je za SportSport.ba Miljan Govedarica. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi