Sportski direktor Bayerna nakon žrijeba

Salihamidžić: Moramo biti oprezni, u Beogradu i Pireju protiv nas neće biti samo motivisani igrači

Danas je održan žrijeb grupa Lige prvaka, a u Bayernu su očigledno zadovoljni činjenicom da su se našli u grupi B zajedno sa Tottenhamom, Olympiacosom i Crvnom zvezdom.

Zadovoljan žrijebom je tako bio i sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić koji je dao kratak komentar za zvanični sajt.

"Definitivno možemo živjeti sa ovom grupom. Očekujemo da ćemo se kvalifikovati u nokaut fazu kao pobjednici grupe, ali moramo paziti i ne podcijeniti niti jedan tim", izjavio je Salihamidžić, pa dodao:

"Posebno u Pireju i Beogradu. Tamo protiv nas nećemo imati samo izuzetno motivisane protivnike nego i jako strastvenu domaću publiku".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Žrijeb je prokomentiarisao i izvršni direktor Bayerna Rummenigge.

"Mislim da možemo biti zadovoljni grupom. Jako je važno da budemo motivisani i potpuno koncentrisani od samog starte, te da svakog protivnika tretiramo sa poštovanjem", istakao je Rummenigge.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.