Dva kluba pokazala interes za Emrea Cana

Napušta Juventus

Dva kluba pokazala interes za Emrea Cana

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Emre Can do kraja ljetnog prelaznog roka će najvjerovatnije napustiti Juventus.

Can je u Juve stigao tek prije godinu dana kao slobodan igrač iz Liverpoola, ali čini se da će nakon svega 12 mjeseci potražiti novi klub jer Stara dama ima ogroman izbor kada se radi o veznom redu.

Gazzetta dello Sport prenosi da su interes za ovog veznjaka pokazala dva kluba. Naime, Cana bi u svojim redovima rado vidjeli Barcelona i Bayern ukoliko za njega ne bude prevelika cijena.

Navodno, Juventus je spreman da pusti ovog igrača za nekih 35 miliona eura što bi za njih bila ogromna zarada s obzirom da su ga doveli besplatno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji na Apeninima navode da će Can vjerovatno završiti u Bayernu koji traži zamjenu za Javija Martineza. U Barci bi mogao završiti u slučaju da bude dio transfera za Ivana Rakitića.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Kakav on. Krampa.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi