Govorio nakon žrijeba u Monte Carlu

Nedved o transferu koji bi uzdrmao Apenine: "Sve je moguće"

Admin Čaušević

Prijelazni rok u Italiji traje do ponedjeljak, a Pavel Nedved nije zatvorio vrata transferu koji bi mogao uzdrmati Apenine. 

Potpredsjednik Juventusa je nakon žrijeba grupa Lige šampiona govorio o budućnosti Paula Dybale koji se tokom cijelog ljeta dovodi u vezu s odlaskom iz šampiona Italije.

Mediji u Italiji odavno špekulišu o mogućoj razmijeni s Interom, odnosno odlaskom Dybale u milanski klub te dolaskom Maura Icardija među Bianconere.

"Mislim da se dok traje prijelazni rok radi i na dolasima i odlascima. Može se desiti bilo šta. Icari? Sve je moguće", rekao je Nedved.

Icardi je odavno prekrižen u Interu, čelnici milanskog kluba su Argentincu su jasno poručili da se na njega ne računa. Do sada ga je pokušao angažovati Napoli, ali se sjajnom golgeteru nikako ne ide u ovaj klub. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Juventus će u novoj sezoni Lige prvaka igrati sa Atletico Madridom, Bayer Leverkusenom i Lokomotivom iz Moskve.

Na drugoj strani žrijeb uopšte nije mazio Inter. Milanezi su se našli u grupi smrti sa Barcelonom, Borussijom Dortmund i Slaviom iz Praga. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.