Spektakl može početi: Izvučene grupe za Ligu prvaka

Liverpool brani titulu

Spektakl može početi: Izvučene grupe za Ligu prvaka

Endin Čaušević

U Monacu je danas održano izvlačenje grupa za novu sezonu Lige prvaka.

Nakon itekako zanimljivih kvalifikacija za Ligu prvaka sinoć smo saznali sve učesnike za novu sezonu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijetu. Žrijeb grupa održan je u Monacu gdje je prisustvovao veliki broj predstavnika ovogodišnjih učesnika.

Ove sezone titulu prvaka Evrope će braniti Liverpool koji je prošle godine došao na tron pobjedom u finalu protiv Tottenhama. Nažalost, ni ove godine nećemo gledati klub iz BiH, dok su ekipe iz regiona standardno tu, a naravno riječ je o zagrebačkom Dinamu i Crvenoj zvezdi.

Grupa A: PSG, Real Madrid, Club Brugge, Galatasaray
Grupa B: Bayern, Tottenham, Olympiacos, Crvena zvezda
Grupa C: Manchester City, Shakhtar, Dinamo Zagreb, Atalanta
Grupa D: Juventus, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen, Lokomotiv Moskva
Grupa E: Liverpool, Napoli, Salzburg, Genk
Grupa F: Barcelona, Borussia Dortmund, Inter, Slavia Prag
Grupa G: Zenit, Benfica, Lyon, Leipzig
Grupa H: Chelsea, Ajax, Valencia, Lille

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ajdaa
Dinamo Zagreb moze savladati Atalantu i Sahtar
1 24
Panjevi7
Ja sam davno reko da je ovo portal anti Bosna anti Bošnjak,ali to naš narod nemoze nikako da skonta! Pa pogledaj samo naslova i pogotovo slika od naših sportista ,pa to ćorav vidi,ali Bošnjaku je haman duša biti naivan!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi