Ispunila im se želja

Reus: Na doručku smo pričali kako bi bilo odlično da igramo protiv Barcelone

Endin Čaušević

U Monacu je danas održano izvlačenje grupa za novu sezonu Lige prvaka.

Kao i uvijek već u grupnoj fazi očekuju nas spektakularne utakmice jer smo dobili nekoliko odličnih grupa. No, ona za koju mnogi kažu da je "grupa smrti" jeste ona u kojoj su Barcelona, Borussia Dortmund, Inter i Slavia Prag.

Nakon što je završeno izvlačenje grupa oglasio se kapiten Dortmuda, Marco Reus, koji je izjavio da su svi u ekipi nekako priželjkivali da igraju protiv Barcelone.

"Nekoliko nas smo jutros na doručku pričali kako bi bili sretni da igramo protiv Barcelone. To je odlično i nevjerovatno je da se baš to desilo na izvlačenju grupa", rekao je Reus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.