Ronaldo "pozvao" Messija na večeru: Dijelimo ovu pozornicu već 15 godina...

Zanimljiv razgovor

Ronaldo "pozvao" Messija na večeru: Dijelimo ovu pozornicu već 15 godina...

Danas je u Monaku održan žrijeb grupa Lige prvaka, a upriličena je i svečana ceremonija na kojoj su uručene nagrade najboljima u Evropi za prošlu sezonu.

Kandidati za najboljeg igrača po izboru UEFA-e bili su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Virgil van Dijk. Na kraju su Messi i Ronaldo ostali "praznih ruku", dok je nagradu dobio sjajni dafanzivac Liverpoola. Istina, Messiju je koji trenutak ranije uručeno priznanje za najboljeg napadača u Evropi.

Prije samog proglašenja dobitnika nagrade za najboljeg igrača, voditeljica je obavila kratki razgovor sa trojicom novinovanih, a najzanimljivije odgovore na njena pitanja dao je Ronaldo.

Tako je Ronaldo govorio o sebi i Messiju i njihovoj dominaciji u proteklom periodu - i kada su nagrade u pitanju.

"Dijelili smo ovu pozornicu 15 godina, ista dva momka, uvijek. Ne znam da li se to ikada desilo u fudbalu, nije to lako. Nedostaje mi igranje u Španiji. On je 'gurao' mene i ja sam 'gurao' njega", poručio je Ronaldo, pa nastavio:

"Imamo dobar odnos. Nismo nikada zajedno večerali, još uvijek, ali nadam se da ćemo u budućnosti to učiniti".

Potom je Cristiano Ronaldo govorio o budućnosti.

"On (Messi) je dvije godine mlađi od mene, ali mislim da dobro izgledam za svoje godine. Nadam se da ću biti ovdje i sljedeće godine, i u naredne dvije-tri godine. Tako da bi me oni koji me ne vole i dalje ovdje gledali", istakao je Portugalac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarS
I onda kažete da Ronaldo ima velik ego!Pogledajte kako se duhovito našalio i pristojno govorio o najvećem svom rivalu Lionelu Messiu.Svako ko se slaže sa mnom neka napiše odgovor meni a ko ne neka vječno šuti.Pozdrav!
11 1
Hooruk
Ma divan je, sav sam se istopio, mnogo me ganulo, a Mesi opet primitivac i umisljen ispao, na sve to u facu ga pljunuo.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi