Dortmund žestoko provocira Barcelonu na Twitteru: "Moramo vježbati kornere"

Igraju u grupnoj fazi Lige prvaka

Dortmund žestoko provocira Barcelonu na Twitteru: "Moramo vježbati kornere"

E. Čaušević

Izvlačenje grupa za novu sezonu Lige prvaka održano je danas u Monacu.

I ove sezone nas očekuju spektakularni mečevi u Ligi prvaka jer smo dobili nekoliko odličnih grupa. Jedna od grupa koja će biti u centru pažnje je Grupa F u kojoj su Barcelona, Borussia Dortmund, Inter i Slavia iz Praga.

Odmah nakon što je izvlačenje grupa završeno Dortmund se oglasio na Twitteru i prozvao Barcelonu što se nije svidjelo navijačima katalonskog kluba.

Iz Dortmunda su malo "bocnuli" Barcu i poručili da je sada vrijeme da vježbaju kornere aludirajući na revanš utakmicu polufinala Lige prvaka iz prošle sezone kada je katalonski klub primio nevjerovatan gol od Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon tog gola za 4:0 Barcelona je ispala iz Lige prvaka iako su u prvoj utakmici savladali Redse na svom terenu sa 3:0.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elimo
Hahahaha
1 4
teddy sheringham
I treba ih podjebabati na svakom koraku. Bruka i sramota koliko za Barcelonu, još više za profesionalne igrače.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti