Milan domaćin Bresciji

Kruniću uopšte ne ide kako je zamislio

Admin Čaušević

Prvi susret 2. kola Serije A bit će odigrat na stadionu San Siro, snage će odmjeriti Milan i Brescia.

Bh. reprezentativac Rade Krunić će i ovaj put meč početi sa klupe što možda i nije očekivao prilikom svog dolaska u redove Rossonera..

Marco Giamapolo je napravio niz izmjena u odnosu na prvo kolo i duel sa Udineseaom, međutim Krunić je opet ostao na klupi.

Među starterima nema Paquete i Piateka, dok je u početnoj sastavi Andre Silva koji je tokom cijelog ljeta na izlaznim vratima. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan će početi utakmicu u sljedećem sastavu: G. Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bennacer, Calhanoglu; Suso; André Silva, Castillejo.

Za Bresciju će igrati: Joronen; Sabelli, Chancellor, Cistala, Martella; Bisoli, Tonali, Dessena; Spalek; Torregrossa, Donnarumma.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.