Salzburg oduševljen zbog Redsa

Malo ko se radovao meču protiv Liverpoola kao oni

E. Škorić

Igrači Red Bull Salzburga su oduševljeni što će u Ligi prvaka igrati protiv Liverpoola.

Salzburg se nalazio u trećem šeširu prilikom žrijeba grupne faze Lige prvaka, a na kraju ih je "zapao" Liverpool, zajedno s Napolijem, dok će nešto lakši posao imati u dvomeču s Genkom.

Ono što je sigurno, niko se, kao igrači austrijskog prvaka, nije radovao mečevima s Liverpoolom.

Pogledajte reakciju igrača Salzburga koji su zajedno pratili žrijeb u četvrtak, kada su izvučene grupe Lige prvaka za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Salzburg je kao prvak Austrije zbog visokog koeficijenta dobio direktno mjesto u grupnoj fazi i nije morao da igra kvalifikacije, u kojima obično nije imao sreće. Prošle sezone ispao je od Crvene zvezde.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.