Klopp je bio vidno raspoložen, a onda su mu rekli da je sjajan gol Arnolda pripisan igraču Burnleya
Raspoloženje trenera Liverpoola se u sekundi promijenilo

Nijemac ovo nije očekivao

Klopp je bio vidno raspoložen, a onda su mu rekli da je sjajan gol Arnolda pripisan igraču Burnleya

S. Pašalić

Liverpool je bez većih problema stigao do pobjede u gostima protiv Burnleya rezultatom 3:0.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jurgen Klopp je od samog početka dominirala na terenu a do vodstva je stigla u 33. minuti kada je Alexander-Arnold sjajno pogodio za 1:0, ali je gol na kraju ipak pripisan igraču domaćih Woodu.

Mane je četiri minute kasnije povisio na 2:0, a Roberto Firmino je u 80. minuti bio strijelac trećeg gola za Liverpool koji se vratio na vrhe Premier lige.

Mnogima nije bilo jasno zašto je prvi gol pripisan Woodu, a čini se da je i Jurgen Klopp mislio da je Alexander-Arnold bio strijelac gola.

Nijemac je nakon utakmice govorio za jednu televiziju i bio je vidno raspoložen, a onda mu je novinar rekao da je gol Arnolda pripisan Woodu i trener Liverpoola je nakon toga totalno promijenio izraz lica i nije mogao vjerovati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi