Mourinho smatra da Rose nije smio izgubiti loptu

Portugalac je okrivio igrača Tottenhama za gol Arsenala

"Da sam ja bio na mjestu Pochettina rekao bih: Oh Danny, Danny"

S. Pašalić

U londonskom derbiju koji je odigran danas, Arsenal i Tottenham su odigrali 2:2.

Spursi su vodili sa 2:0 nakon golova Eriksena i Kanea, a zatim je Lacazette u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena smanjio na 2:1, da bi Aubameyang u nastavku postigao gol za 2:2.

Bivši trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, koji sada radi kao stručni komentator za Sky Sports nije bio impresioniran igrom Dannyja Rosea u prvom poluvremenu.

Portugalac je zapravo okrivio igrača Spursa za gol Lacazettea smatrajući da je u presudnom trenutku izgubio loptu na opasnom dijelu terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da sam ja Mauricio Pochettino, na poluvremenu bih rekao: 'oh Danny, Danny'. Ne smiješ izgubiti loptu. Zna vrijeme, zna da je 45. ili 46. minuta", rekao je Mourinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.