Navijači Arsenala nisu bijesni samo zbog Xhake: David Luiz je puno gore prošao
Luiz je prelagano ispao kod prvog gola Tottenhama

Brazilac ponovo nije bio na nivou

Navijači Arsenala nisu bijesni samo zbog Xhake: David Luiz je puno gore prošao

S. Pašalić

Arsenal je danas u londonskom derbiju dočekao Tottenham i odigrao 2:2.

Ekipa Unaija Emeryja nije dobro ušla u meč, a gosti su to iskoristili u 10. minuti golom Eriksena poveli sa 1:0.

U 40. minuti Spursi su povećali prednost nakon što je Xhaka skrivio penal, a Harry Kane je bio siguran sa bijele tačke.

Topnici su preko Lacazettea u sudijskoj nadoknadi uspjeli smanjiti na 2:1, a Aubameyang je golom u 71. minuti postavio konačnih 2:2 iako su obje ekipe do kraja mogle doći do pobjede.

Granit Xhaka se našao na udaru navijača Arsenala nakon što je katastrofalno reagovao i skrivio penal, a čini se da ni David Luiz nije ništa bolje prošao.

Naime, u akciji koja je predhodila golu Eriksena za 1:0, Son je izbacio Luiza na centru terena, a navijači Arsenala smatraju da je puno bolje morao reagovati i da je krivac za prvi gol, a svoje nezadovoljstvo su iskazali i na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gAZijAaaaaaa
Kako nije, pa navijaci 56SENALA, uzeli DVA DANA SLOBODNO, kada su culi da ih je POJACAO..smijesan klub, sa jos smjesnijim navijacima...ali zato se dobro prodaju dresovi od LUIZ-a..
4 1
arsenal_fan_1886
realno leno i sokratis kod prvog gola krivi, xhaka kod drugog, ali opet pogresno je izolirati igraca i reci on je kriv, njega treba prodati, raditi hajku na pojedinca, totalno pogresno...emery bi trebao raditi na harminiji napada, sredine i odbrane, ali opet on je menager valjda zna bolje...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi