Foto: Screenshot

Izgleda da će Argentinac karijeru nastaviti u Francuskoj

Gotovo je: Wanda doputovala na potpis, poznat novi klub Maura Icardija!

Transfer saga Maura Icardija još uvijek nije zvanično gotova, ali se njen kraj itekako nazire.

Mauro Icardi "precrtan" u Interu zbog svega što se dešavalo još od drugog dijela prošle sezone, ali je svejedno odbijao napustiti Nerazzurre.

Ipak, i Icardiju je postalo jasno da će to morati učiniti, a nakon toliko špekulacija i toliko potencijalnih opcija za Argentinca sada je već izvjesno da će njegov novi klub biti PSG.

Da je Icardi krenuo put Pariza saopštila je nešto ranije nekolicina italijanskih medija, a sada je ispred klupskih prostorija PSG-a "uhvaćena" njegova supruga i menadžerica Wanda Nara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Wanda je već stigla u prostorije PSG-a, a očekuje se da će isto uskoro učiniti i Mauro i ozvaničiti saradnju sa Svecima.

Inače, vjeruje se da će Icardijevom transferu u PSG prethoditi produženje ugovora sa Interom, što je bio jedan od uslova da mu Nerazzurri dozvole odlazak. To znači da Icardi u PSG stiže na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora. Ukoliko ista bude aktivirana, PSG će za Icardijev transfer ukupno izdvojiti 70 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.