Sinoć održan posljednji sastanak, poznata sudbina Maura Icardija
U borbu za njegov potpis uključila se i Valencija, ali Icardi je bio jasan i rekao da će ili preći u Juventus ili ostaje u Interu.

Tako javlja Di Marzio

Sinoć održan posljednji sastanak, poznata sudbina Maura Icardija

E. Oštraković

Iako Mauro Icardi odbija da napusti Inter, jako teško će uspjeti da ostane u ovom klubu i naredne sezone.

Antonio Conte je bio jasan i ima svoj stav, a to je da za Icardija nema mjesta u njegovom Interu.

Trener Intera je čak prije nekoliko dana izbacio Icardija i iz Whatsapp grupe gdje svojim igračima javlja termine treninga i slično.

U borbu za njegov potpis uključila se i Valencija, ali Icardi je bio jasan i rekao da će ili preći u Juventus ili ostaje u Interu.

Gianluca Di Marzio prenio je kasno sinoć informaciju da je u toku novi sastanak između Wande Icardi i predstavnika Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je dogovoreno da Icardi produži ugovor sa Interom, ali da ide na posudbu, te da taj klub ima pravo njegovog otkupa.

Ostaje da vidimo da li je ovaj novinar, koji jako rijetko pravi greške, ponovo donio pravu informaciju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije