EPA

Hrvat u drugom planu

Juventus kažnjava Mandžukića?

Mario Mandžukić ostao je u redovima Juvenetusa unatoč brojnim špekulacijama o odlasku.

Mediji u Italiji iz dana u dan pisali su kako ovaj iskusni hrvatski napadač nije u planovima Maurizija Sarrija, a zbog odluke da ostane u Torinu mogao bi itekako da zažali.

Budući da u Juventusu danas moraju UEFA-i dostaviti popis fudbalera na koje računaju u Ligi prvaka, u svom printanom izdanju Gazzetta dello Sport piše kako bi upravo Mandžukić mogao da izvisi, što bi mogla biti i svojevrsna kazna.

U Juventusu, naime, nisu prihvatili najbolje Mandžukićevu odluku da ostane u klubu. Ponuda nije nedostajalo, Kinezi su opet bili zainteresovani, zatim pojedini njemački klubovi, ali nekadašnjem fudbaleru Dinama se nigdje nije išlo.

S Juventusovog popisa za Ligu prvaka bi, kako piše pomenuti list, mogli otpasti još Emre Can ili Aaron Ramsey.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.