Juventus predstavio posljednje pojačanje za ovo ljeto

Stigao reprezentativac Sjeverne Koreje

Juventus predstavio posljednje pojačanje za ovo ljeto · Zvanično

Edmir Škorić

Italijanski prvak Juventus predstavio je najnovije, po svemu sudeći i posljednje pojačanje ovog ljeta.

Nekoliko sati prije kraja prelaznog roka, Stara dama je objavila kako je potpisao napadač Cagliarija i reprezentativac Sjeverne Koreje Han Kwang-song.

Bianconeri su neko vrijeme pratili 21-godišnjeg ofanzivca, a onda su odlučili i da ga dovedu u svoje redove.

Igrao je na posudbi u Perugiji i zabio 11 golova na 39 nastupa u Seriji B prošle sezone i baš je tim igrama privukao pozornost velikih klubova u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da je Juve platio oko pet miliona eura za mladog napadača, a ostaje da se vidi kada će zaigrati u prvom timu pored jake konkurencije koja vlada u napadu Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti