Čudan izbor Juventusa, ali navijačima Arsenala će se svidjeti ova vijest
Mustafi bi do kraja prelaznog roka mogao potpisati za klub iz Torina

Stara dama traži zamjenu za Chiellinija

Čudan izbor Juventusa, ali navijačima Arsenala će se svidjeti ova vijest

S. Pašalić

Nakon teške povrede Giorgija Chiellinija zbog koje će biti van terena najmanje šest mjeseci, Juventus je krenuo u potragu za njegovom zamjenom.

Prelazni rok završava danas, a Stara dama bi u posljednji tren mogla dovesti Shkodrana Mustafija iz Arsenala kao zamjenu za Chiellinija.

Nijemac je 2016. stigao na Emirates iz Valencije za 41 milion eura, ali se dosta mučio u Engleskoj te je zbog svojih čestih grešaka nekoliko puta bio na meti navijača Arsenala.

Mustafi nakon četiri odigrana kola u Premier ligi nije još odigrao ni minute i uopšte nije bio u konkurenciji za utakmice londonskog kluba, te je jasno da se neće naigrati ukoliko ostane u Arsenalu.

Engleski mediji sada pišu da Juventus do kraja prelaznog roka, koji završava večeras, želi dovesti pojačanje u odbrani, a Mustafi je u vrhu liste.

Pored igrača Arsenala, Medhi Benatia, Dejan Lovren i Jerome Boateng su također igrači o kojima razmišljaju čelni ljudi Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi